Skip to main content
közigazgatási informatika

Szoftverrel ellenőrizné a miniszterek munkáját az orosz elnök

Szerző: 2010. november 4.No Comments

„Dmitrij Medvegyev a jövőben egy különleges alkalmazás segítségével, közvetlenül a PC-je előtt ülve felügyelné beosztottjai és az országot vezető politikusok munkavégzését.

Az államfő egy videokonferencia keretében mutatta be az új rendszert, amellyel gyakorlatilag valós időben lesz képes nyomon követni a feladatok végrehajtását és azt, hogy a munkatársai teljes mértékben követik-e az utasításait vagy sem…

Konstantin Csujcsenko, a Kreml ellenőrző részlegének vezetője hangsúlyozta: a szoftverrel az elnök bármikor megtudhatja, hogy egy projekt kivitelezéséért éppen melyik kormánytag felelős. Emellett Medvegyev egyetlen kattintással megtudhatja, hogy valamelyik folyamatban vannak-e fennakadások. Medvegyev a videokonferencián szervezett bemutatóval is demonstrálni akarta, hogy éjjel és nappal egyaránt képes ellenőrizni a munkájukat, s gondoskodik arról, hogy a döntéseit haladéktalanul továbbítják. Csujcsenko hozzátette: az elnök a minisztériumokban és a hivatalokban dolgozók legkisebb mulasztásairól vagy hiányzásairól is azonnal tudomást fog szerezni.”

Forrás:
Szoftverrel ellenőrizné a miniszterek munkáját az orosz elnök, Berta Sándor, SG.hu, 2010. november 3.