Skip to main content
közigazgatás: magyar

Regeneráció – Közigazgatási Nyílt Nap

Szerző: 2011. március 7.No Comments

Időpont: 2011. március 19., 9-17 óra között
Helyszín: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium 1055. Budapest Kossuth Lajos tér 2-4.

„Első alkalommal rendezzük meg a KIM-ben, a tavalyi nagysikerű Regeneráció – Kormányzati Karrier Expo folytatásaként, a Regeneráció – Közigazgatási Nyílt Napot.

A nap folyamán Dr. Navracsics Tibor miniszter, miniszterelnök-helyettes, Nagy Anna kormányszóvivő, és a KIM államtitkárai látnak vendégül Titeket, kiegészülve a tárca fiatal munkatársaival. Interaktív előadásokat hallgathattok a közigazgatás megújításáról és a tárca más kiemelt projektjeiről. Mindemellett a „Közig Kvíz” keretében kideríthetitek, mennyit tudtok a közigazgatásról, vagy akár kormányszóvivőként is kipróbálhatjátok magatokat.

A Közigazgatási Nyílt Napról bővebb információkat a Regeneráció facebook profilján tudhattok meg a későbbiekben.

******************************************************

FIGYELEM! A NYÍLT NAPON CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN TUDUNK FOGADNI BENNETEKET. A REGISZTRÁCIÓ FELTÉTELE AKTÍV EGYETEMI / FŐISKOLAI HALLGATÓI JOGVISZONY VAGY 3 ÉVNÉL NEM RÉGEBBEN MEGSZERZETT DIPLOMA!

REGISZTRÁLJ MOST, HOGY MINDENKÉPP OTT LEHESS!

Regisztrációra 2011. március 7-17. között van lehetőséged. Küldj egy e-mailt a nyiltnap@kim.gov.hu e-mail címre, mi válaszul megküldjük a regisztrációs lapot, amin bejelölheted mely programokon szeretnél részt venni.”

Forrás:
Facebook