Skip to main content
közigazgatási informatika

Megújult Győr online arculata

Szerző: 2011. május 28.No Comments

„Megújította online arculatát Győr önkormányzata – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Borkai Zsolt (Fidesz–KDNP) polgármester.

A városvezető hangsúlyozta: áttekinthetőbbé, lendületesebbé tették a www.gyor.hu címen elérhető oldalt. A lépés illeszkedik az új logó és szlogen bevezetésével kísért arculatváltásba. A cél, hogy minél többen, minél részletesebben és kényelmesebben tájékozódhassanak a város és az önkormányzat ügyeiről, de tervezik, hogy az internet segítségével bővítik ki a városháza sajtótájékoztatóinak közönségét – sorolta.

Domanyik Eszter, az önkormányzat kommunikáció-, marketing- és turizmus osztályának vezetője az eseményen elmondta: az eddigi honlapot 2007 tavaszán indították el a helyieknek, a turistáknak és az érdeklődő üzletembereknek más-más tartalmat kínálva. Az elmúlt négy esztendőben azonban a technológiai újítások és a felhasználói igények módosulása miatt „kinőtték” az eddigi rendszert, ez tette szükségessé a váltást.

Az eseményen elhangzott: a látogató érdeklődésének megfelelően személyre szabható tématömbökből álló oldalnak akadálymentesített, valamint – az idegenforgalmi igényeknek megfelelően – angol, német, orosz és szlovák nyelvű változata is elérhető, és napokon belül indul a mobiltelefonra optimalizált változat az m.gyor.hu címen.”

Forrás:
Megújult Győr online arculata, Magyar Nemzet, 2011. május 27.