Skip to main content
közigazgatás: magyar

Válogatás a a KIM szerződéseiből

Szerző: 2011. augusztus 13.No Comments

„A szerződések alapján több mint tízmillió forintot fizet a minisztérium a Movie-Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nek tizenöt Deák Ferenc-, tizenöt Batthyány Lajos-szobor, valamint harminc, Moór Gyula jogfilozófust ábrázoló szobor megtervezésére és kivitelezésére. Harminc, a kormányzati közigazgatás-fejlesztési program névadóját, Magyary Zoltánt megörökítő szobrot Takács Szilvia Anett képzőművésztől rendelt meg a minisztérium 4,8 millió forintért.

A Kancellár.hu Zrt. 7,8 millió forintért vizsgálta információbiztonsági szempontból a Kormany.hu portált, emellett további 7,9 millió forintot kapott a Magyar Közlöny, a Határozatok Tára és a Hivatalos Értesítő elektronikus kiadási folyamatának felügyeletéért.

A FormAktív Kft. ötmillió forintért készítette el a Mobiltelefonok a közigazgatási ügyintézésben című tanulmányát a közigazgatási tárca megrendelésére.”

Forrás:
Közzétette szerződéseinek adatait a KIM, Mandiner.hu, 2011. augusztus 13.
Lásd még:
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium – Szerződések, A KIM által kötött – 5 millió Ft-ot el nem érő – szerződések listái, 2011. augusztus 11. (zip-fájl)
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium – Szerződések, A KIM által kötött – 5 millió Ft-ot meghaladó összegű – szerződések listái, 2011. augusztus 11. (zip-fájl)
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szerződései 2011. évre, Összesítve: 2011. augusztus 9., 2011. augusztus 11. (zip-fájl)