Skip to main content
közigazgatás: magyar

10 000. ügyfelünket fogadtuk a Váci Kormányablakban

Szerző: 2011. szeptember 1.No Comments

„A Pest Megyei Kormányhivatal 2011. augusztus 17-én fogadta 10.000. ügyfelét a megyében legnagyobb ügyfélforgalommal rendelkező Váci Kormányablakban. A 10.000. ügyfelet Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott Emléklappal köszöntötte, és jelképes ajándékként átadta részére az Új Alaptörvény díszpéldányát is. Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a kormányzati integrált ügyfélszolgálatok jelenleg 30 féle ügyben fogadják az ügyfeleket, e-ügysegédi szolgáltatást nyújtanak, valamint általános közigazgatási tájékoztatást adnak az érdeklődőknek. Pest megyében az országos adatokkal megegyezően a családtámogatási ügycsoport és az ügyfélkapu létesítése a legnépszerűbb az ügyfelek körében.

A Kormányablakok felállításának alapvetése az a szemléletbeli hozzáállás, hogy valamennyi ügyfél problémáját kezelni kell, és az udvarias ügyfélkiszolgálás az elsődleges. Ügyfél nem kerülhet elutasításra a Kormányablaknál, és minden támogatást meg kell kapnia ahhoz, hogy ügyeiben eredményesen járhasson el.

Kurucz Tiborné 10.000. ügyfélként részesült az ügyfélszolgálat kollégáinak segítőkész támogatásából. Az ügyintézést követően az ügyfél elégedetten távozott, kérdésünkre elmondta, hogy teljes körű tájékoztatást kapott ügyének eredményes elintézéshez szükséges tudnivalókról, ezért legközelebb is igénybe fogja venni a Kormányablak szolgáltatásait.”

Forrás:
10 000. ügyfelünket fogadtuk a Váci Kormányablakban, Budapest Főváros Kormányhivatala, 2011. augusztus 25. (pdf)