Skip to main content
közigazgatás: magyar

Tízezer látogató és 11 ezer ügy a zalai kormányablakokban

Szerző: 2011. szeptember 1.szeptember 4th, 2011No Comments

„A tízezredik ügyfelet, valamint a tizenegyezredik ügyet intéző állampolgárt köszöntötték szerdán a Zala Megyei Kormányhivatal zalaegerszegi kormányablakában.

Elérte a tízezret a januárban nyílt zalai kormányablakokat felkereső ügyfelek száma. A kormányhivatal dupla jubileumi eseményre hívta a sajtót szerdán: a tízezredik látogató, valamint a tizenegyegyezredik sikeres ügyet intézett állampolgár köszöntésére. Mindkettőjüket Rigó Csaba kormánymegbízott fogadta az egerszegi kormányablakban. Mint elmondta: Zalában 60-40 százalékos arányban oszlottak meg az ügyek az egerszegi és a kanizsai ablak között.

Az ügyfelek elégedettségét folyamatosan mérik, s eddig pozitív visszajelzéseket kaptak, folytatta Rigó Csaba, hozzátéve, hogy a 11 ezer ügyből csak huszonötöt nem sikerült elintézni, mert éppen nem működött az internet. Így az eredményesség 99,98 százalékos, hangsúlyozta.

A jubileum alkalmából Bódis Bettinát köszöntötte, mint a tizenegyezredik ügyet intéző ügyfelet, s átadta neki, valamint a tízezredik látogatónak, Kertész Dánielnek a tavasszal elfogadott alkotmány egy díszpéldányát és egy márkás tollat. Bódis Bettina ügyfélkapu nyitásához kért segítséget, Kertész Dániel pedig információkért jött a vállalkozói igazolványa kiváltásához. A kosárlabdázó weblap-szerkesztésbe szeretne belevágni.”

Forrás:
Tízezer látogató és 11 ezer ügy a zalai kormányablakokban, Szabó Judit, Zalai Hírlap, 2011. augusztus 24.