Minőségbiztosítás és integráció

„Három, egymást erősítő egyetemi karral induló Nemzeti Közszolgálati Egyetem – megfelelő feltételek esetén – szavatolja, hogy az új struktúra valamennyi elemét áthatja majd a minőség, a minőségbiztosítás, és a magyar felsőoktatás főpillére lesz az új intézmény- hangzott el a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen tartott tanácskozáson, október 26-án.

Az érzékelhetően elsőrangú, tartós, megbízható, fogékony, önértékelő, bizalmon és kommunikáción alapuló, minden érintett résztvevő megelégedését kiváltó szolgáltatás (minőség) és ennek alapján működő struktúra (integráció) állt a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem egész napos konferenciájának középpontjában.

Megnyitójában prof. dr. Padányi József mérnök ezredes, megbízott rektor elmondta, hogy a kezdetben nem „fősodornak” tartott minőségbiztosítás mindinkább teret hódít alkotó, termelő tevékenységünkben, szolgáltatásainkban, így a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem életében is a felvételitől a diplomáig tartó folyamat minden mozzanatában. Ezt bizonyítja, hogy e téren kétszer is elnyerték a felsőoktatási díjat. Az egyetem vezetője kiemelte: a 2012. január 1-től három, egymást erősítő egyetemi karral induló Nemzeti Közszolgálati Egyetem – megfelelő feltételek további biztosítása esetén – szavatolja, hogy az eddigiekhez hasonlóan az új struktúra valamennyi elemét áthatja majd a minőség, a minőségbiztosítás, és a magyar felsőoktatás főpillére lesz az új intézmény.”

Forrás:
Minőségbiztosítás és integráció, kormany.hu, 2011. október 27.

A bejegyzés kategóriája: közigazgatás:magyar
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.