Skip to main content
közigazgatás: magyarközigazgatási informatika

A MAG Zrt. kezelésébe kerülnek az Új Széchenyi Terv ÁROP, EKOP és egyes ROP pályázatai

Szerző: 2012. július 31.No Comments

„2012. július 29-től a Kormány 176/2012-es rendelete alapján a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. a VÁTI Nonprofit Kft. jogutóda az Új Széchenyi Terv keretébe tartozó pályázatok esetében. A rendelettel a MAG Zrt. kezelésébe kerülnek az Új Széchenyi Terv Államreform Operatív Program, az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program, valamint a Regionális Operatív Programok eddig a VÁTI által kezelt pályázatai. Az új közreműködő szervezet kijelölésének célja, hogy a szolgáltatások minősége javuljon, a pályázatkezelési átfutási idők csökkenjenek, valamint hatékonyabb pályázatkezelési rendszer valósulhasson meg.

A pályázatkezelés átadás- átvétele folyamán a pályázatok kezelése folyamatos lesz, az ügyfélmegkeresésekre 3 munkanapon belül ad a közreműködő szervezet tájékoztatást. Az érintett ügyfelek projektjükkel kapcsolatban, 2012.08.01-től az alábbi elérhetőségeken kérhetnek tájékoztatást, segítséget:
E-mailes ügyfélszolgálat: info@magzrt.hu
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 40 200-617
…”

Forrás:
A MAG Zrt. kezelésébe kerülnek az Új Széchenyi Terv ÁROP, EKOP és egyes ROP pályázatai; Nemzeti Fejlesztési Ügynökség; 2012. július 31.