Skip to main content
közigazgatás: magyar

A harmincezredik ügyfelet köszöntötték a szolnoki Kormányablakban

Szerző: 2012. december 17.No Comments

„A szolnoki Kormányablak harmincezredik ügyfelét köszöntötte a megyei kormánymegbízott ma délelőtt. Dr. Kállai Máira az Alaptörvény díszkiadását és egy emléklapot adott át Fülöp Dezsőnének. A szolnoki hölgy már több alkalommal megfordult az integrált ügyfélszolgálaton, ma európai egészségbiztosítási kártya igénylése ügyében kereste fel a Kormányablakot.

A szolnoki Kormányablak harmincezredik ügyfelét köszöntötte a megyei kormánymegbízott ma délelőtt. Dr. Kállai Máira Magyarország Alaptörvényének díszkiadását és egy emléklapot adott át Fülöp Dezsőnének. A szolnoki hölgy már több alkalommal megfordult az integrált ügyfélszolgálaton, ma európai egészségbiztosítási kártya igénylése ügyében kereste fel a Kormányablakot. Egy évvel ezelőtt, 2011. december 30-án a kormányablak tízezredik ügyfelét köszöntötte a kormányhivatal vezetője. Ez évben kétszer annyian keresték fel az integrált ügyfélszolgálatot, mint tavaly. Ez a növekedés azt mutatja, hogy az állampolgárok egyre inkább élnek azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a Kormányablakok nyújtanak.​”

Forrás:
A harmincezredik ügyfelet köszöntötték a szolnoki Kormányablakban; Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal; 2012. december 13.