Skip to main content
informatika

Open Source Konferencia – Szabadság, szerelem?

Szerző: 2013. február 11.No Comments

„2013. március 21. (9:00-16:30)

Helyszín: Budapest, Cinema City Aréna
Kapcsolattartó: Svájger Árpád
E-mail: asvajger@idg.hu
Típus: ingyenes

Open Source Konferencia – Szabadság, szerelem?

Immár harmadszorra rendezi meg a Computerworld a nyílt forrású fejlesztések, közösségek és az azokat támogató cégek számára Open Source Konferenciáját, 2013. március 21. dátummal az Aréna Plazában található Cinema City-ben.

Hagyományainkhoz híven a rendezvény olyan közös platformot nyújt a nyílt forrás előnyeit felismerő fejlesztőknek, vállalati vezetőknek és intézményi, önkormányzati szakembereknek, melynek keretei között személyesen folytathatnak párbeszédet az open source trendekről, betekintést kaphatnak a fejlesztői kulisszák mögé és első kézből értesülhetnek az olyan új fejlesztésekről, mint például az idén jelentős bővülés előtt álló mobil platformok nyílt megoldásai.

A részletes program hamarosan
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött…

Az Év Open Source Projektje
A pályázat célja
A több éves hagyománnyal bíró pályázat célja az open source termékek fejlesztésével, forgalmazásával, terjesztésével foglalkozó vállalkozások munkájának elismerése, valamint a nyílt szabványokon alapuló termékek népszerűsítése. Az alapítók a díjjal hozzá kívánnak járulni a magyar open source mozgalom fejlődéséhez, a nyílt szabványok terjedéséhez.

A pályázat kiírója és a díj adományozója
A pályázatot a Project/029 Media & Communications Kft. B2B brandje, a Computerworld írja ki.

A beérkező pályázatok elbírálására a kiíró független szakmai Bíráló Bizottságot kér fel, melynek tagjai hazai szakmai szervezetek képviselői, neves szakemberek és újságírók. A zsűri a beérkezett pályaműveket egykörös bírálat során értékeli, és kiválasztja a győztes pályázatot.

A pályázat győztesének a díjat az évente megrendezendő Open Source Konferencia záró eseményén adják át, 2013. március 21-én.

A pályázat kiírója gondoskodik arról, hogy a pályázat nyertesét és a projekt eredményeit az érdeklődő közönség számára méltóan bemutassák.”

Forrás:
Open Source Konferencia – Szabadság, szerelem?; Computerworld