Skip to main content
gazdaság

BKK Info – Már mobil eszközökön is elérhetőek a legfrissebb utazási információk

Szerző: 2013. május 20.No Comments

„BKK Info néven új, percre kész közösségi közlekedési információkat adó szolgáltatást indított a Budapesti Közlekedési Központ. A www.bkkinfo.hu címen elérhető, webes alapú, mobil készülékekről is elérhető szolgáltatás információi folyamatosan, éjjel-nappal frissülnek. Az új szolgáltatás lehetőséget nyújt ügyfeleinknek, hogy e-mail címük segítségével feliratkozzanak az egyes járatokkal kapcsolatos közlekedési változásokról szóló értesítésekre és az internet-kapcsolattal rendelkező okostelefonokon is folyamatosan tájékozódhatnak a közösségi közlekedés járatainak aktuális forgalmi helyzetéről, tervezett terelésekről, forgalmi változásokról.

A BKK Info szolgáltatás megújult felületen, a webes mellett mobiltelefonokra optimalizált változatban is megjelenik. A www.bkkinfo.hu oldalra navigálva percről percre aktuális, folyamatosan frissülő információkon keresztül ismerhető meg minden járatunk érvényes forgalmi rendje, ugyanakkor az új felület arra is lehetőséget nyújt, hogy ügyfeleink e-mail címük segítségével feliratkozzanak az egyes járatokkal kapcsolatos közlekedési változásokról szóló értesítésekre is. Mindemellett az oldalon a közeljövőre tervezett vagy akár a több hónap múlva életbe lépő, már ismert módosítások is megjelennek. Egy-egy fennakadás esetén a BKK Info megfelelő és gyors alternatívákat kínál arra, hogyan jussunk el a kívánt helyre.

A BKK Info új felületét fejlesztőink színes, jól látható, táblázatos megjelenítéssel, járatszám szerinti bontással és kereshetőséggel, dinamikusan kialakított térképes felülettel tették könnyen, jól használhatóvá, naprakésszé, hogy utasaink minden esetben választ kaphassanak a fővárosi forgalmi helyzettel kapcsolatos kérdéseikre. A BKK Info okostelefonok böngészőire optimalizált változata is elérhető az m.bkkinfo.hu címen, a BKK Info mobil applikáció fejlesztése pedig jelenleg is folyamatban van.

A BKK Info szolgáltatás egyelőre tesztüzemben működik…”

Forrás:
BKK Info – Már mobil eszközökön is elérhetőek a legfrissebb utazási információk; Budapesti Közlekedési Központ; 2013. május 17.