Skip to main content
közigazgatás: magyar

Kormányablak: győri a 700.000. ügyfél

Szerző: 2013. július 18.No Comments

„Megyénkben összesen 16 kormányablak lesz. Az ügyfélszolgálati irodák kialakítása folyamatban van.

Dr. Szabó Erika területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkár csütörtökön meglátogatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatalt, a győri kormányablakot és a győri járási hivatalt. Köszöntötte a kormányablakok 700.000. ügyfelét, aki ügyfélkapu jelszavát módosította.

Az államtitkár sajtótájékoztató keretében többek közt arról beszélt, hogy jelenleg a megyei jogú városokban vannak kormányablakok, de októbertől kezdődően – és a jövő év folyamán – összesen háromszázra nő számuk. Jelenleg 150-féle ügyet intézhetnek itt az emberek, de hamarosan már mintegy 2.500-félét.

Megyénkben összesen 16 kormányablak lesz majd. Az ügyfélszolgálati irodák kialakítása folyamatban van, főleg az okmányirodákra alapozzák a kormányablak-hálózat kialakítását és informatika fejlesztés is folyik.

A cél az, hogy egy helyen minél többféle ügyüket gyorsan elintézhessék az emberek, kellemes környezetben, ügyfélbarát kiszolgálás keretében. Utóbbira külön felkészítették az ügyintézőket, a kedvességre, a feszült helyzetek kezelésére, az ügyfelek megnyugtatására.”

Forrás:
Kormányablak: győri a 700.000. ügyfél; Kisalföld; 2013. július 17.