Skip to main content
politikai informatika

Ingyen alkalmazást kapnak hazai nonprofit cégek

Szerző: 2013. október 13.No Comments

„A Civiltech Program keretében nonprofit szervezetek igényelhetnek modern informatikai megoldásokat. Az SAP Lumira nevű üzleti intelligencia szoftverével különösebb informatikai tudás nélkül készíthetnek kimutatásokat és elemzéseket a szervezetek.

A szoftver használatával például hatékonyabbá tehető az adományozók megszólítása, a nonprofitok teljesítményének mérése, eredményesebbé tétele, a tevékenység elemzése, professzionális bemutatása, a pályázati anyagok jobb alátámasztása.

Az alkalmazást ingyenesen vehetik igénybe a Magyarországon bejegyzett közhasznú egyesületek, alapítványok, közalapítványok. A rendelés menete, illetve a további szabályok a NIOK Alapítvány által működtetett CivilTech program honlapjáról érhető el.

A CivilTech program kínálatában ezzel együtt már 172 különböző szoftver érhető el. A szoftvereket olyan cégek bocsátják a hazai nonprofit szervezetek számára, mint a Cisco, a Microsoft, az SAP, a Symantec. A program működése során eddig már több mint 800 szervezet regisztrált, s több mint 920 adományt kapott, melynek piaci értéke meghaladja az 1 milliárd forintot.

A NIOK Alapítvány és az egyik szponzor, az SAP annak érdekében, hogy bemutassa a Civiltech programban kínált megoldásait, workshopot szervez. Az október 30-ai, ingyenes budapesti előadásra minden olyan hazai nonprofit szervezetet várnak, melyek hatékonyabbá szeretnék tenni működésüket. Bővebb információk a rendezvényről a civiltech oldalán találhatók.”

Forrás:
Ingyen alkalmazást kapnak hazai nonprofit cégek; Híradó.hu; 2013. október 11.