Skip to main content
közigazgatás: magyar

2014-2020-as operatív programok társadalmi egyeztetése

Szerző: 2013. október 25.október 27th, 2013No Comments

„Magyarország kiemelt nemzeti érdeke, hogy a rendelkezésére álló uniós forrásokat minél hatékonyabban használja fel, ennek érdekében a 2014-2020-as időszakra vonatkozó operatív programokat több szakaszban társadalmi egyeztetésre bocsátjuk. Az operatív programokkal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat az adott operatív programhoz kapcsolódó internetes fórumon várjuk az ott megadott határidőig.
A Miniszterelnökség számára fontos prioritás, hogy a fejlesztési forrásokról rendszeresen zajló társadalmi egyeztetések mindenki számára követhetőek és transzparensek legyenek, ezért internetes formában gyűjtjük össze és tesszük közzé partnereink véleményét.

A Partnerség Fórum menüpont használatával az operatív programokkal kapcsolatos észrevételek, javaslatok azonnal elérhetővé válnak a honlap felületén keresztül, ráadásul lehetőség nyílik arra is, hogy a véleményezők megismerjék egymás véleményét is.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztráció szükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség az operatív programok véleményezésére.

A beérkező véleményeket a Miniszterelnökség koordinálásával a szakminisztériumok és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kollégái közösen dolgozzák fel. A TÁRSADALMI EGYEZTETÉS EREDMÉNYÉRŐL, A VÉLEMÉNYEK BEÉPÜLÉSÉRŐL MINDEN VÉLEMÉNYEZŐT E-MAILBEN ÉRTESÍTENI FOGUNK AZ OPERATÍV PROGRAMOK KORMÁNY ÁLTALI ELFOGADÁSÁT KÖVETŐEN.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé tesszük az adott fórumon a véleményező nevének feltüntetésével. A vélemények feldolgozása elektronikusan történik, így kizárólag a megadott határidőn belül elektronikus formában beküldött hozzászólásokat áll módunkban figyelembe venni.

A partnerségi fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azonnal töröljük.

Amennyiben a partnerségi regisztrációval kapcsolatban kérdése van, kérem, keresse Ügyfélszolgálatunkat a következő elérhetőségeken:
Telefon: 06-40-638-638
Elektronikus levél: http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
FIGYELEM: A Partnerségi Megállapodás a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal honlapján érhető el a következő linken: http://www.nth.gov.hu/pm/index.html

Forrás:
2014-2020-as operatív programok társadalmi egyeztetése; Nemzeti Fejlesztési Ügynökség; 2013. október
Operatív programok:
Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP); Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP); Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP); Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP); Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP); Vidékfejlesztési Program (VP)