Skip to main content
Internetközigazgatási informatikatársadalom

Infotér 2013 Konferencia – köszöntő

Szerző: 2013. október 28.No Comments

„Negyedik alkalommal gyűlnek össze az információs társadalom építésében érintett vállalkozások, a közigazgatás és a civil szektor, és ez a negyedik alkalom különleges lesz. Különleges abban, hogy mind egy európai uniós költségvetési időszak, mind egy kormányzati ciklus is végéhez érkezik, és így a rendezvényen előtérbe kerülnek a jelenleg gőzerővel zajló beszerzések, megvalósítások. A közigazgatás vezeti beszámolnak a konkrétan megvalósult eredményekről, amelyekkel kapcsolatban a szakma, a piac is kifejti véleményét.

Az idei rendezvény különleges lesz abban is, hogy változtat a rendezvény szakmai felépítésén: az egyes szakterületek kapcsán, több, konkrét problémát és megoldást bemutató eladásokat hallhatunk, szűkebb körű és rövidebb kerekasztal-beszélgetésekkel, gyakorlatiasabb, konkrét példákat felsorakoztató interaktív bemutatókkal.

Szakmai seregszemle és számadás lesz az idei Infotér Konferencia, amelyre ezúttal is meghívjuk a magas rangú hazai és nemzetközi közigazgatási tisztviselőket és szakembereket. A cél ezúttal sem lesz kevesebb, mint- hogy a központi infokommunikációs elképzelések és az ágazati informatikai kérdések teljes körét felsorakoztassuk, elsegítve ezáltal a szektorok közötti konkrét együttműködések létrehozását, valamint a kormányzaton, és az ágazatokon belül az infokommunikáció szerepének növelését.

Szakterületek közül idén az elektronikus közigazgatás, a kormányzati informatika, a telekommunikáció mellett nagy szerepet kap az oktatás, az egészségügy, a közlekedés, az energetika, a gazdaság informatikai vonatkozásai, a készenléti szervek informatikai fejlesztései, valamint az informatikai biztonság is, de terítéken lesz az innováció, a fejlesztéspolitika, az infokommunikációs iparágfejlesztés. Hazai és nemzetközi eladóinkkal igyekszünk bemutatni minél több olyan módszert, amivel elsegíthetjük a nagy közigazgatási projektek sikeres megvalósítását. A költségvetési ciklus zárásával természetesen nem maradhatnak el a korábbi operatív programok projektjeinek keretében megvalósuló fejlesztések, kifizetések, valamint a 2014-2020-as költségvetési tervezés infokommunikációs vonatkozásai.

Előadóink: Balatoni Mónika, Biró Marcell, Bódi Gábor, Csizmadia Norbert, Klinghammer István, Pokorni Zoltán, Szemerkényi Réka, Szócska Miklós, Vályi-Nagy Vilmos, Csepreghy Nándor, Csuhaj V. Imre, Deutsch Tamás, Deák Rita, Fekete Gábor, Greinstetter Balázs, Hízó Ferenc, Jánosi Andrea, Jobbágy Dénes, Koszorús László, Páva Hanna, Princzinger Péter, Rékasi Tibor, Solymár Károly Balázs, Szabó Zoltán Attila, Szijártó Zoltán, Vetési Iván, Vitézy Dávid, Zala Mihály.

A korábbi sikeres elemek továbbvitele mellett számtalan új elemmel szeretnénk emelni a rendezvény szakmai és eseménybeli színvonalát, így biztosítva azt, hogy a konferencia minden alkalommal izgalmas és szakmailag – üzletileg eredményes legyen. A helyszín a tavalyihoz hasonlóan idén is bővített lesz – nagy és kényelmes. A résztvevők kényelme érdekében 800 főben maximáljuk a résztvevők számát, ezzel egyidejűleg exkluzívvá is téve a rendezvényt. Este a megszokott magas színvonalú szórakozás várja a konferencia-vendégeket; stand up comedy fellépők, zenekarok, DJ.

A rendezvény helyszíne: Anna Grand Hotel, Balatonfüred, Gyógy tér 1.
Időpontja: 2013. november 7-8. (nulladik nap november 6.)

www.infoter.hu

Forrás:
Infotér 2013 Konferencia – köszöntő; Heti Válasz; 2013. október 28.