HeERO workshop, 2013. december 12-13., Budapest

„ 2013. december 12-13.-án a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, az ITS Hungary Egyesület, az ERTICO és a HeERO projekt közös szervezésében kerül megrendezésre Budapesten a HeERO projekt workshopja. A workshop mottója: „Moving toward an integrated Europe Pan-European eCall service in the HeERO countries” (“Haladjuk egy integrált Európa irányába Pán-európai eCall szolgáltatás a HeERO tagállamokban”).

A HeERO projekt 1. fázisának célja az volt, hogy előkészítse a szükséges infrastruktúra európai alkalmazását azzal a céllal, hogy a harmonizált páneurópai, interoperábilis járműfedélzeti vészhelyzeti segélyhívó szolgáltatás, az „eCall” „valósággá” váljon. A HeERO projekt 2. fázisának általános célkitűzése: a projekt kiterjesztése az új tagállamokra, illetve a társult országokra, annak érdekében, hogy bemutassa a javasolt HeERO megoldásokat és növelje az eCall elfogadottságát. A 2. fázisban maximum öt új tagállam vesz részt – ezek között Magyarország is. A HeERO projektről további információk érhetők el a projekt web-oldalán: www.heero-pilot.eu.

A workshopon három szekciókban hangzanak majd el szakmai előadások mind hazai, mind pedig a projektben résztvevő más országok szakembereinek előadásában.

A rendezvény hivatalos nyelve az angol, a workshop előzetes tervezett programja megtekinthető angolul itt, magyarul itt.

A workshopon való részvételhez előzetes online regisztráció szükséges. A workshop meghívója, programja megtalálható a következő web-oldalon, és itt lehetséges regisztrálni is a rendezvényre: http://its-hungary.hu/konferencia.”

Forrás:
HeERO workshop, 2013. december 12-13., Budapest; ITS Hungary Egyesület

A bejegyzés kategóriája: gazdaság, informatika
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.