Skip to main content
közigazgatás: magyar

A Nyíradonyi Kormányablakban 30 ezren intézhetik hivatalos ügyeiket

Szerző: 2014. március 5.No Comments

„Szabó Erika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára jelenlétében nyitották meg március 3-án Nyíradonyban a második generációs kormányablakot. A Nyíradonyi Járási Hivatalban működő Nyíradonyi Kormányablak reggel 8 órától este 8 óráig tart nyitva. Itt több mint 30 ezren intézhetik hivatalos ügyeiket.

A Nyíradonyi Kormányablak ünnepélyes megnyitóján Szabó Erika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára a Debrecen Televíziónak elmondta: az a cél, hogy több mint kétezer ügyet lehessen intézni a kormányablakban, ne kelljen keresgélni, hogy melyik szakigazgatási szervnek hol van az ügyfélszolgálata, mikor tart nyitva. Mindent egy helyen, a kormányablakban lehessen majd intézni.

Rácz Róbert megyei kormánymegbízott hozzátette, Hajdú-Bihar megyében azt szeretnék elérni, hogy mindenütt, ahol okmányiroda működött korábban vagy működik most, legyen kormányablak. Ez egy-két év alatt meg is valósítható.

Tasó László, Nyíradony polgármestere a megnyitón elmondta: tapasztalatai szerint a lakosok elégedetten tapasztalják, hogy nem kell mindenért a megyeszékhelyre utazni. Bárhol, ahol a kormányablakok megnyílnak, örömmel fogják tapasztalni az emberek, hogy a közigazgatás átalakításának rendszere jól vizsgázik – tette hozzá Tasó László.

A Nyíradonyi Járási Hivatalban működő Nyíradonyi Kormányablak reggel 8 órától este 8 óráig tart nyitva. Itt több mint 30 ezren intézhetik hivatalos ügyeiket. ”

Forrás:
A Nyíradonyi Kormányablakban 30 ezren intézhetik hivatalos ügyeiket; OrientPress; 2014. március 4.