Megkezdték a szélessávú frekvenciahasználati pályázat elbírálásának tartalmi szakaszát

„A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala (a továbbiakban: Kiíró) által a Szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok tárgyában 2014. május 22-én kiírt pályázati eljárásban megtörtént a jelentkezések alaki érvényességének vizsgálata.

A Kiíró a frekvenciahasználati jogosultság megszerzését szolgáló árverés és pályázat szabályairól szóló 4/2011. (X. 6.) NMHH rendelet 12. § (2)-(4) bekezdései alapján az alakilag érvényes jelentkezést benyújtó jelentkezőket nyilvántartásba veszi és a nyilvántartásba vett résztvevők listáját a honlapján közzéteszi. A nyilvántartásban szereplő adatok közül a résztvevők neve, valamint az azonosításukra szolgáló adatok nyilvánosak.

A Kiíró a pályázati eljárásban az alábbi jelentkezőket vette pályázati nyilvántartásba: Digi Távközlési és Szolgáltató Kft… Magyar Telekom Nyrt… Telenor Magyarország Zrt… Vodafone Magyarország Zrt…

Az eljárás pályázati nyilvántartásba vételi szakasza lezárult, a Kiíró ezt követően a pályázatok tartalmi vizsgálatát kezdi meg.

Forrás:
Mind a négy jelentkezőt nyilvántartásba vette az NMHH; Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság; 2014. augusztus 1.

A bejegyzés kategóriája: Internet, távközlés
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.