Skip to main content
gazdaságközigazgatás: magyartársadalom

Konferencia: Jó Gyakorlatok, Kreatív Megoldások: Helyi gazdaságfejlesztés a Kárpát-medencében

Szerző: 2014. október 1.No Comments

„Jó Gyakorlatok, Kreatív Megoldások: Helyi gazdaságfejlesztés a Kárpát-medencében mottóval rendezik meg október 16-17-én Budapesten a Nemzetstratégiai Akadémia negyedik rendezvényét, amelyre október 13-ig lehet regisztrálni.

Konferencia a helyi gazdaságfejlesztésről

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet szervezésében, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet társrendezésében 2014. október 16-17-én rendezik meg a Nemzetstratégiai Akadémia: Önfenntartó falu – Önfenntartó vidék konferencia-sorozat IV. rendezvényét.

A „Jó Gyakorlatok, Kreatív Megoldások: Helyi gazdaságfejlesztés a Kárpát-medencében” mottóval meghirdetett esemény helyszíne a budapesti Vajdahunyadvárban található Magyar Mezőgazdasági Múzeum lesz.

A program részeként az alábbi három témában tartanak szekcióüléseket az érintett szakterületek képviselőinek bevonásával:

  • Kárpát-medencei helyi integráció, helyi termék, helyi márka;
  • Kárpát-medencei gazdálkodás, vállalkozás, társadalmi megújulás;
  • Kárpát-medencei vállalkozóbarát, otthonos, szolgáltató települések.

Október 17-én, pénteken délután Kárpát-medencei helyi gazdaságfejlesztés címmel rendeznek kerekasztal-beszélgetést külhoni és magyarországi szakértőkkel.

A rendezvényen történő részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket 2014. október 13-án, 12 óráig fogadják a rendezveny@nski.gov.hu e-mail címen.

A helyszín korlátozott befogadóképessége okán a jelentkezéseket a szervezők a regisztrációk beérkezési sorrendjében tudják figyelembe venni, amelyet mindkét napra külön-külön kell megtenni.”

Forrás:
Konferencia a helyi gazdaságfejlesztésről; Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet; 2014. szeptember 25.