Skip to main content
közigazgatási informatika

palyazat.gov.hu: megújult honlap és új elektronikus pályázati felület

Szerző: 2014. október 12.No Comments

„Megújult a palyazat.gov.hu oldalunk

Megújult külsővel várja látogatóit a Széchenyi 2020 honlap pályázói oldala. A honlapon az új pályázatok könnyebb elérhetősége érdekében több újítással kívánjuk segíteni a weboldal felhasználóinak tájékozódását.

A palyazat.gov.hu oldal címlapján egyszerűsítettük a menüt, mely továbbra is a felső sorból érhető el. A menüpontokra állítva a kurzort a lenyíló almenükben lehet kiválasztani a kívánt tartalmat, mely kattintással érhető el.

A jobb oldalon található a legfrissebb közleményeket tartalmazó felület, melyekben az aktuális kiírásokkal, kiírások módosításával, és egyéb, a pályázást érintő információkkal kapcsolatos közlemények olvashatók.

A szolgáltatások, keresők és a belépést, regisztrációt igénylő alkalmazások, így a Pályázati e-ügyintézés, az Ügyfélszolgálati felület szintén a menüpontokból érhetők el. A korábbi honlapra való belépés (SSO- egységes beléptető rendszer) a kulcs ikonra kattintva érhető el.”

—————

„A 2014-2020-as európai uniós programozási időszak pályázatainak benyújtását és kezelését egységes elektronikus rendszer támogatja. Az itt elérhető gyakorló verzió használatának célja, hogy pályázóink megismerhessék az elektronikus felületet, az adatlapok közötti navigálás módját, és a későbbiekben a lehető leggyorsabban nyújthassák be pályázatukat. A gyakorlórendszer a meghirdetésre kerülő új pályázati lehetőségek valós adatlapjainak megjelenéséig üzemel. Azt követően ugyanitt on-line hozzáférést biztosítunk a beadáshoz szükséges minden dokumentum elkészítéséhez és majdani benyújtásához.

A gyakorlófelület egy biztonsági kód beírását követően regisztráció nélkül érhető el, a későbbi belépő felület jelenleg inaktív. Belépés után az alkalmazás minden funkciója megtekinthető egy előzetesen kitöltött, fiktív mintapályázat segítségével. Az alkalmazás a böngészés során semmilyen adatot nem rögzít, ellenőrzési, mentési, beadási funkciók nem érhetőek el. Visszajelzésre az oldalak alján az Írjon nekünk pontban van lehetősége.

Jó munkát, hasznos felkészülést kívánunk!”

Forrás:
Megújult a nyitóoldal; Szechenyi 2020; 2014. október 7.
Üdvözöljük a Pályázati e-ügyintézés felület gyakorló verziójában!; Szechenyi 2020; 2014. október 7.