Bankkártyával is lehet fizetni a Magyar Posta csomagautomatáinál

„A Magyar Posta által üzemeltetett csomagautomatáknál már lehetőség van a bankkártyás fizetésre is.

Amennyiben az ügyfél a megrendelt áru összegét csak annak átvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor erre lehetősége van a csomagautomatákba épített POS terminálok segítségével. Az automatában található bankkártya elfogadó terminál valamennyi chipes és mágnes csíkos VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro vagy American Express bankkártyát kezeli.

A pénzügyi tranzakció egyszerűen és gyorsan elvégezhető a csomagautomata érintőképernyője alatti nyomógombos terminál használatával. Az árufizetés összegének kiegyenlítését követően az automata megfelelő rekesze kinyílik és a csomag kivehető.

Folyamatosan bővül azon webáruházak köre, amelyeknél csomagautomatába is lehet csomagkézbesítést kérni. Számos webáruház ingyenes szállítási lehetőséget kínál a korszerű csomagátvételi módot választó vásárlók számára. A Magyar Posta partnereinek aktuális listája az alábbi oldalon tekinthető meg.

A Magyar Posta év végéig tovább bővíti csomagautomata hálózatát, így a jelenleg üzemelő harmincöt automata mellé további tizenötöt telepít forgalmas fővárosi és vidéki helyszínekre. Továbbá év végére már nemcsak a megrendelt csomagok átvételére lesz lehetőség, hanem csomagfeladásra is.

Az e-kereskedelem bővülésével a Magyar Posta Zrt. stratégiai célja, hogy a csomagküldési piac legjelentősebb szereplője maradjon. A Társaság az elmúlt időszakban ezért rugalmasabbá tette a küldeményátvételt, amelynek része a csomagautomata-hálózat kiépítése is.A csomagautomata helyszínek listáját ide kattintva tekintheti meg.

A csomagautomata kézbesítésről hasznos információkat talál az automaták hivatalos weboldalán: www.csomagautomata.hu

Forrás:
Bankkártyával is lehet fizetni a csomagautomatáknál; Magyar Posta Zrt.; 2014. október 17.

A bejegyzés kategóriája: gazdaság
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.