Skip to main content
közigazgatás: magyar

Konferencia integritás-tanácsadók részére

Szerző: 2014. november 23.No Comments

„ Harmadik alkalommal került sor az integritás tanácsadók országos konferenciájára, a kormányzati szerkezetátalakítás következményeként most először a Belügyminisztérium és a Nemzeti Védelmi Szolgálat Korrupciómegelőzési Főosztálya közös szervezésében.

A rendezvény – amelyet dr. Felkai László, a Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára nyitott meg – alapvető célja az integritás tanácsadók munkájának támogatása, együttműködésük ösztönzése és hatékonyabbá tétele volt.

A konferencián az integritás tanácsadók szakmai támogatásában, működésük koordinációjában érintett állami szervek – Belügyminisztérium, Miniszterelnökség, Nemzeti Védelmi Szolgálat, Nemzeti Közszolgálati Egyetem – vezetőinek, képviselőinek előadásait hallgathatták meg a résztvevők. A konferencia értékelte a korrupciómegelőzés és integritásirányítás terén elért eddigi eredményeket, meghatározta a jövőbeli célokat, valamint alkalmat teremtett az integritás tanácsadók számára gyakorlati tapasztalataik megvitatására, értékelésére, az elért eredmények és a kihívások áttekintésére is.”

Forrás:
Konferencia integritás tanácsadók részére; Belügyminisztérium; 2014. november 19.