Skip to main content
közigazgatási informatika

Május 8-án az Ügyfélkapu felhasználóinak száma átlépte a 2 milliót

Szerző: 2015. május 10.No Comments

Áprilisban volt az Ügyfélkapu tíz éves – lásd akkori hírünket és az infografikát. Már akkor nyilvánvaló volt, hogy rövidesen újabb ünneplésre lesz alkalom, hiszen a használók száma, amely akkor 1 975 833 volt, rövidesen eléri a 2 milliót. Nos, 2015. május 8-án jelent meg a hír az Ügyélkapu üzemeltető NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Facebook-oldalán, hogy a felhasználók száma aznap átlépte a 2 milliót.

Néhány további infografika a fejlődés érzékeltetéséhez:

Ezek az adatok azt mutatják meg, hogy az adott hónap utolsó munkanapján az Ügyfélkapu adatbázisa hány felhasználót  tart nyilván.

Ezek az adatok azt mutatják meg, hogy az adott hónap utolsó munkanapján az Ügyfélkapu adatbázisa hány felhasználót tart nyilván.

Az Ügyfélkaput kiszolgáló szerverről származó  naplófájl-adatok azt mutatják, hogy havonta hány belépés történt az ügyfélkapun keresztül.

Az Ügyfélkaput kiszolgáló szerverről származó naplófájl-adatok azt mutatják, hogy havonta hány belépés történt az ügyfélkapun keresztül.

Az intézményeknek elküldött ügyfélkapus dokumentumok havonkénti száma a letöltött és elküldött dokumentumok számának összegével.

Az intézményeknek elküldött ügyfélkapus dokumentumok havonkénti száma a letöltött és elküldött dokumentumok számának összegével.

Forrás:
NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.; Facebook; 2015. május 8.
Tíz éves az Ügyfélkapu; eGov Hírlevél; 2015. április 14.
Látogatottsági adatok; Magyarország.hu