Skip to main content
gazdaságInternettávközlés

Már-már megalázó, amit a DIGI csinál

Szerző: 2015. május 25.No Comments

„A szolgáltató újabb sávszélesség-emelést jelentett be, még a korábbiaknál is kedvezőbb havidíjak jönnek.

A DIGI ma bejelentette, hogy a napokban ismét növeli internetes előfizetői sávszélességét, valamint június 1-jétől új, még kedvezőbb árú csomagokkal váltja fel meglévő csomagjait lakossági kínálatában. A sávszélesség-növelés minden optikai csomagot egyaránt érint, a legkisebb csomag előfizetőit beleértve, akik mostantól 50/30 Mb/s helyett ennek dupláján, 100/50 Mb/s sebességgel szörfözhetnek a hálón. A többi csomagnál a feltöltési sebességet duplázzák meg.

Tavaly júniusban a DIGI már 2,5-szeresére növelte az internet sebességét a korábbi előfizetési díjait megtartva. Aztán egy hónappal később még tovább léptek, amikor a magyar piac leggyorsabb, 1000 Mb/s csomagját bevezették (ezzel jelentősen megdobták Magyarország helyzetét a statisztikákban: a netindex.com által 2014 júliusában felmért 196 ország közt elfoglalt 40. helyéről Magyarország a 35. helyre ugrott, jelenleg is tartva ezt a pozíciót az 51,22 Mb/s-os országos átlagos letöltési sebességgel.)

A frissített DIGINet csomagok között tehát jövő hónaptól a legkisebb optikai szálas csomag is már 100/50 Mbps sebességű, DIGI okos csomagban rendelve már akár 1890 Ft-os havidíjért. De arról se feledkezzünk meg, hogy az 1000 Mb/s-os is 25%-al olcsóbb lesz, így okos csomagban rendelve már akár 3 500 Ft-os havidíjért hozzá lehet jutni. Ez töredéke a konkurencia által kínált csúcstermékek árainak.

Már ahol elérhető a DIGI szolgáltatása.”

Forrás:
Már-már megalázó, amit a DIGI csinál; IT café; 2015. május 21.