Skip to main content
közigazgatási informatika

Új, kormányzati üzletfejlesztési tisztséget hozott létre a SAP

Szerző: 2015. augusztus 6.No Comments

„Legutóbbi a Magyar Posta informatikai fejlesztéseiért felelt, előtte a Microsoft technológiai igazgatója volt, de irányította a Telenor üzleti intelligencia projektjét is. Klotz Tamásnak most az SAP új pozíciót kreált.

Új, kormányzati üzletfejlesztési pozíciót hozott létre az SAP, amelyre Klotz Tamást, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) korábbi főtitkárát nevezte ki – adta hírül az SAP Hungary Kft. Az új pozíciót a szoftvercég növekvő kormányzati szerepvállalása indokolja.

A tavaly óta az ún. KEF (Kormányzati és Ellátási Főigazgatóság) listára kerüléssel átlagosan havonta szerződtek, indítottak el közbeszerzésre kötelezett intézmények technológiai megújítást az SAP megoldásaival. Klotz Tamás feladata, hogy segítse a közigazgatás digitális átalakulását az SAP nemzetközi legjobb gyakorlataival, és a hazai partnerhálózatában felhalmozott tudásával.

A szakember jelentős tapasztalattal bír a menedzsment és piacvezető technológiák terjesztésében. Dolgozott többek közt a Magyar Posta informatikai igazgatójaként, a Microsoft technológiai igazgatójaként, a Telenor üzleti intelligencia igazgatójaként. Több felsővezetői posztot is betöltött az Oracle-nél. Az IVSZ-nél most is aktív Klotz Tamás két évig látta el a főtitkári tisztséget…”

Forrás:
Nagyágyút igazolt az SAP; HVG.hu; 2015. augusztus 6.