Skip to main content
gazdaságinformatika

Fontos adatügyi konferenciák lesznek ősszel

Szerző: 2015. szeptember 20.No Comments

Crunch Practical Big Data Conference
Időpont: október 28-30., helyszín: Millenáris Park, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.
honlap: crunchconf.com

A Prezi egyik előremutató szokása, hogy nemzetközi szinten is kimagasló előadókkal hoz össze szakmai konferenciákat Budapestre. Az első big data konferenciájukat ősszel tartják olyan előadókkal, melyeket a nemzetközi adatos világban nagyágyuk. Ilyen előadókat hallgatni eddig leginkább a youtube-on tudtunk, nagyon erős élmény lesz őket egyben, ennyire koncentráltan találkozni velük. Egyenőre még csak az előadók listáját tudjátok böngészni, javaslom nézzétek át; ezt látva azok fognak lelkesedni, kik nemzetközi technológiai környezetben, startupokban, technológiai cégekben ülnek, de nyilván mindenki számára nyitott a konferencia.

Budapest BI Fórum
Időpont: október 13-15., helyszín: Hotel Mercure Buda, 1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43.
honlap: budapestbiforum.hu

A komoly hagyományokkal bíró Budapest BI Fórumot már nem kell bemutatni, évek óta szoktunk közvetíteni róla. Amíg itt sincs fent a teljes program érdemes a korábbi évek felhozatalán ellenőrizni, mennyire illik hozzánk a konferencia szellemisége. Az a szakmai összejövetel kifejezetten a hazai data science világát célozza – ehhez hazai és nemzetközi előadókat vonultat fel. Külön kiemelném a kapcsolódó workshopokat, képzéseket is.

Ráadás – ApacheCon
Az Apache: Big Data európai szintű konferenciát tart szeptember 28-30 között – már a program átlapozása is tanulságos és magában inspiráló.
Helyszín: Corinthia Hotel, Budapest”

Forrás:
Őszi inspiráció – Budapest legfontosabb konferenciái az adatok világából; Adatbányászat Blog; 2015. szeptember 19.