Skip to main content
közigazgatás: magyarközigazgatási informatika

Társadalmi egyeztetésen az „A közszolgáltatás komplex kompetencia, életpálya-program és oktatás technológiai fejlesztése” című (KÖFOP-2.1.1.1-VEKOP-15 kódszámú) felhívás tervezete

Szerző: 2015. december 12.No Comments

„Elindult „A közszolgáltatás komplex kompetencia, életpálya-program és oktatás technológiai fejlesztése” című (KÖFOP-2.1.1.1-VEKOP-15 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.
A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2015. december 12-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.
Tájékoztatjuk pályázóinkat, hogy a fórum-hozzászólási felület karbantartás miatt korlátozottan érhető el. A társadalmi egyeztetéssel kapcsolatos észrevételeket a palyazat@me.gov.hu email címre küldhetik el a karbantartás ideje alatt.
Szíves megértésüket köszönjük!
Partnerségi egyeztetési folyamatok 2014-2020

——

„A felhívás célja, tervezett fejlesztések
A közigazgatás hatékonyabb működése folyamatosan tanuló, adaptív szervezetet feltételez, amely a bürokráciacsökkentést szolgáló minőség erősítésére, a munkavégzés hatékonyságának növelésére törekszik olyan tisztviselőkkel, akik tudatosan fejlesztik szolgálati képességeiket és bővítik szakmai ismereteiket.
A projekt stratégiai célja, hogy ehhez az egyéni fejlesztési igényeket szolgáló programokat, korszerű tanulási eszközöket és fejlesztő környezetet biztosítson.
Ennek megfelelően a projekt céljai:

  • az egyéni fejlesztést támogató képzések,
  • az egyéni tanulási szükségletek és a valós kompetencia-igények mérése,
  • az ezekre épülő képzési programok,
  • a korszerű tanulási technológia és a támogató technikai háttér.

A projekt céljai szerinti beavatkozási területek:

  1. A közszolgálatban dolgozók egyéni fejlesztési terven alapuló kompetencia-fejlesztése;
  2. A közszolgálatban dolgozók hatékonyabb tanulását segítő tanulási környezet, oktatás-technológia és képzésmenedzsment fejlesztése;
  3. Kompetencia-alapú közszolgálati életpálya-programot támogató szolgáltatások.

A stratégiai cél és a hozzá kapcsolódó indikátorok megvalósításához három alcél/beavatkozási terület kapcsolódik:

  1. A közszolgálatban dolgozók egyéni fejlesztési terven alapuló kompetencia-fejlesztése;
  2. A közszolgálatban dolgozók hatékonyabb tanulását segítő tanulási környezet, oktatás-technológia és képzésmenedzsment fejlesztése;
  3. Kompetencia-alapú közszolgálati életpálya-programot támogató szolgáltatások…

Forrás:
Társadalmi egyeztetésen A közszolgáltatás komplex kompetencia, életpálya-program és oktatás technológiai fejlesztése című felhívás tervezete; Széchenyi 2020; 2015. december 8.
A közszolgáltatás komplex kompetencia, életpálya-program és oktatás technológiai fejlesztése (KÖFOP-2.1.1.1-VEKOP-15); Széchenyi 2020; 2015. december 8.