Skip to main content
gazdaságközigazgatási informatika

Ügyfélbarát működés – Időpont iratbetekintéshez már a GVH honlapján is

Szerző: 2016. január 7.január 11th, 2016No Comments

„A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2016. január 4-től biztosítja az online időpont-foglalást ügyfeleinek iratbetekintéseik intézésekor. A GVH ügyfélbarát módon, átlátható és kiszámítható hozzáállással támogatja a piaci szereplőket a versenyfelügyeleti eljárások lefolytatásakor is. A most bevezetett honlapfejlesztés lehetőséget teremt az eljárás alá vontak, illetve képviselőik számára az irat-betekintési időpontok kényelmes, elektronikus foglalására.

A GVH Versenytanácsa új fejlesztésű, elektronikus ügyintézési szolgáltatásként biztosítja ügyfeleinek az időpontfoglalást a www.gvh.hu honlapon keresztül, irat-betekintési joguk hatékonyabb gyakorlása érdekében, azokban az ügyekben, amelyekben az irat-betekintési jog 2016. január 4. után nyílik meg.

A foglalási rendszer használatához az eljárás alá vont ügyfelek egyedi kódot kapnak az iratbetekintés megnyílásáról szóló értesítés mellékletében. E kód használatával egyszerűen, követhetően, csekély adminisztrációs kötelezettséggel tudnak időpontot foglalni az új, ügyfélbarát felhasználói felületen. A foglalási rendszer és a hozzá kapcsolódó technikai részletek közvetlenül is elérhetők a GVH honlapjának főoldalán.

A GVH e fejlesztéssel is hozzá kíván járulni az ügyfélbarát, gyors és hatékony elektronikus közigazgatás kialakításához.”

Forrás:
Ügyfélbarát működés – Időpont iratbetekintéshez már a GVH honlapján is; Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda/Gazdasági Versenyhivatal; Gazdasági Versenyhivatal; 2016. január 6.