Skip to main content
Internetközigazgatás: külföldönközigazgatási informatikapolitikai informatikatársadalom

URBACT Nemzeti Tájékoztatási Pont: Új segédletek a pályázáshoz!

Szerző: 2016. május 22.No Comments

„Pályázik a megvalósítási projekt felhívásra? Partnereket keres? Összefoglalóan közreadjuk azokat az eszközöket, útmutatókat, amelyek elérhetők:

Rendelkezésre áll az útmutató a megvalósítási városhálózatokról. A dokumentum részletes információkat tartalmaz, arról, hogyan tervezzen meg egy pályázati ajánlatot: hogyan kell meghatározni a munkatervet, eredményeket, költségvetést, és hogyan kell irányítani egy URBACT városhálózatot. Felvázolja a fő szabályokat és eljárásokat, amelyeket be kell tartani, valamint hivatkozásokat tartalmaz projektvégrehajtási jó gyakorlatokról. Elérhető egy videófelvétel is a webszemináriumunkról, amely tartalmazza a felhívás részleteit, célokat, struktúrát, időkeretet stb.

Ha még partnert keres, kattintson a partnerkereső piactérre. Itt áttekintheti a projektjavaslatok adatbázisát és közzé teheti saját projektötletét is.

Végül, de nem utolsósorban, annak érdekében, hogy beküldhesse ajánlatát, elérhető a pályázati útmutató /SYNERGIE-CTE GUIDE/. A pályázati felület /platform/ elérhető itt.

Látogassa a pályázati felhívás weboldalát időnként, mert az új információkat ott tesszük közzé. Ha olyan kérdése van, amelyre nem talál választ a fenti dokumentumokban, nézzen rá a GYIK-re.

Sok szerencsét!”

Forrás:
Új segédletek a pályázáshoz!; URBACT Nemzeti Tájékoztatási Pont, Lechner Nonprofit Kft.; 2016. május 17.