Skip to main content
energiagazdaságközigazgatási informatika

Az első Smart Energy Meetup 2016. november 10-én lesz

Szerző: 2016. október 31.No Comments

Krak’n Town
1085 Budapest, József körút 31/a., Budapest (térkép)

Az első Smart Energy meetupon három előadással is készülünk, amelyek betekintést engednek a különböző energiamenedzsment rendszerek használatába.

Program:
18.00 „kapunyitás”
18.30 előadások
20.00 kötetlen beszélgetés

Előadók és előadások bővebben:

1. előadás: Kocsis Frigyes
Energiamenedzsment rendszerek használata és az elérhető megtakarítási lehetőségek adatgyűjtésen és adatelemzésen keresztül.
Az Energrade Kft. startup ügyvezetője és alapító tagja. Több, mint 15 éves energiahatékonysági projekttapasztalattal rendelkezik mind az ingatlanfejlesztés, mind a szoftverfejlesztés területén. Energiahatékonysági beruházásainak koordinált összértéke meghaladja a 2,3 milliárd forintot. Célja, hogy az épületekben, folyamatokban és a szállításban rejlő energiamegtakarítási lehetőségek szinergiáit feltárja. Elkötelezett az energiahatékonyság mellett, szabadidejében a komfort és energiafogyasztás közötti kapcsolatot kutatja, a Gödöllői Egyetem Ph.D. hallgatója.

2. előadás: Sallai Péter
Az Energrade Kft. stratégiai tanácsadója. Az ismertetni kívánt téma:
Konkrét lépések ismertetése a fővárosi, 18. kerületi, 4. kerületi, Smart City koncepciók illetve a megvalósítások állapotának bemutatása, kiemelten a kerületi energiaügynökségek szempontjából.

3. előadás: Varga Szabolcs

Várunk sok szeretettel a Krak’n Town-ban, a József körút 31/A szám alatt.”

Forrás:
Az első Smart Energy meetupon három előadással is készülünk; Smart Energy Budapest Meetup