Skip to main content
közigazgatás: magyarközigazgatási informatika

16 milliárdos közbeszerzés: uniós projektekhez kapcsolódó közigazgatási informatikai rendszerekkel kapcsolatos tanácsadás

Szerző: 2016. december 13.No Comments

„A közigazgatási informatikai rendszerekkel kapcsolatos szakértői és minőségbiztosítási szolgáltatások beszerzésére írt ki 16 milliárd forintos keretösszegű tendert a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent nyílt felhívás szerint a keretösszegből azok az intézmények igényelhetnek szolgáltatást, amelyek uniós finanszírozásból fejleszthetik az informatikai rendszerüket. A szakértői szolgáltatás két részből áll. A nagyobb – 13 milliárd forintos – részből (egyebek mellett) a folyamat- és szervezetfejlesztéshez, az igazgatásszervezéshez és szabályozáshoz, a pénzügyi tervezéshez, továbbá a teszteléshez és oktatáshoz igényelhetnek szakértői szolgáltatást azok, akik fejlesztik az informatikai rendszerüket.

A második részre csak 3 milliárd forint jut, ebből a közigazgatási informatikai rendszerek tervezéséhez, megvalósításához, bevezetéséhez kapcsolódó minőségbiztosítási szolgáltatásokat lehet finanszírozni.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben, a felhívás körébe tartozó tevékenységből – az első részhez kapcsolódóan – legalább nettó 2 milliárd, míg a második részhez kötődően legalább 500 millió forint árbevétele volt.

Az ajánlatok beadási határideje január 20. Az értékelésnél az ajánlattevő szakembereinek tapasztalata 30, míg az ár 70 súlyszámmal esik latba.”

Forrás:
Közigazgatás: 16 milliárdot fizetnek informatikai tanácsadásra; Németh Géza; Napi.hu; 2016. december 12.
Lásd még: A 2014-2020. programozási időszak Európai Uniós finanszírozás keretében megvalósuló projektek megvalósításához kapcsolódó Közigazgatási Informatikai Rendszerekkel kapcsolatos szakértői vagy minőségbiztosítási szolgáltatások beszerzése; Közbeszerzési Értesítő; 2016/143; Iktatószám: 15044/2016; 2016. december 12. (ugyanez pdf-ben is)