Skip to main content
közigazgatás: magyarközigazgatási informatika

Megújult a Debrecen.hu

Szerző: 2017. január 30.február 6th, 2017No Comments

„Elindult Debrecen új honlapja, amely a helyi lakosok mellett a turistáknak és az üzletembereknek nyújt információkat, de megismerkedhetnek a honlap olvasói az Új Főnix Terv elnevezésű fejlesztési programmal is – közölte a megyei jogú város polgármestere hétfőn a városházán tartott sajtótájékoztatóján.

Papp László (Fidesz-KDNP) kiemelte: tíz évvel az előző honlap elindulása után a teljesen megújult Debrecen.hu nyitóoldalán keresztül négy aloldal érhető el, „debreceni vagyok”, „üzletember vagyok”, „turista vagyok” és „Új Főnix Terv” elnevezéssel.

A debreceni vagyok aloldalon találhatók meg az önkormányzattal kapcsolatos hírek, az ügyintézésekhez kapcsolódó információk és az álláshirdetések is – mondta a polgármester, jelezve, egy keresővel is bővült a honlap, ahol a lakcím megadásával a legközelebb eső háziorvosi rendelő, gyermekorvosi rendelő, fogorvos és óvoda elérhetőségei jelennek meg.

Az üzletember vagyok aloldal a vállalkozóknak szolgál hasznos információkkal, például a város megközelíthetőségéről, a munkaerőpiacról vagy az oktatási rendszerről, a turista vagyok aloldal pedig a Debrecenbe látogatóknak nyújt tájékoztatást.

Az Új Főnix Terv aloldalon ismerhető meg Debrecen legnagyobb léptékű fejlesztési programja, amely átfogja a gazdaság- és közlekedésfejlesztés, az oktatás és az egészségügy teljes területét – közölte a polgármester.

Archív formában a régi honlap továbbra is elérhető lesz a nyitólap alján az archiv.debrecen.hu linkre kattintva.”

Forrás:
Megújult a Debrecen.hu; Magyar Idők/MTI; 2017. január 30.