Skip to main content
gazdaságjogközigazgatás: magyar

Közbeszerzési szakmai konferencia 2017. május 30-án Budapesten

Szerző: 2017. május 7.No Comments

„A konferencia helyszíne: Larus Étterem és Rendezvényközpont, 1124 Budapest, Csörsz utca 18/B.

A konferencia célja, hogy a közbeszerzések résztvevői számára naprakész információt adjon a hazai , valamint az uniós forrásokból megvalósuló közbeszerzésekről, továbbá az azokkal kapcsolatos ellenőrzési tapasztalatokról.

A konferenciát dr. Csányi István a Miniszterelnökség közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkára nyitja meg, majd a Közbeszerzési Hatóság szerződésellenőrző szerepéről és az eddigi gyakorlati tapasztalatokról tart előadást a Hatóság elnöke, Rigó Csaba Balázs. A nap további részében a Miniszterelnökség szakértői számolnak be az uniós és hazai forrásból megvalósuló beszerzések ellenőrzésével kapcsolatos jogszabályi változásokról és tapasztalatokról, és Dr. Dencső Balázs, az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság főigazgatója ismerteti az EUTAF aktuális ellenőrzési tapasztalatait.

A konferenciával kapcsolatos további információk, valamint a rendezvény részletes programja letölthető innen, a jelentkezési lap elérhető itt.”

Forrás:
Közbeszerzési szakmai konferencia 2017. május 30-án Budapesten; Közbeszerzési Hatóság; 2017. május 2.
Szerkesztői megjegyzés: Nem túl szerencsés ötlet a részletes programot képfájlban tenni elérhetővé, amint a jelentkezés is korszerűbb és könnyebb lenne egy online felületen kitöltött űrlap megvalósításával.