A Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program pályázati felhívása

„Megjelent a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program 2017. évi pályázati kiírása. A program célja a legjobb önkormányzati gyakorlatok feltérképezése, és megismertetése az ország más önkormányzataival. A címmel járó díj mellett – olyan hivatalos elismerésben is részesülnek az önkormányzatok, amely az önkormányzati dolgozók és helyi lakosok büszkesége lehet.

Tisztelt Polgármester Asszony! Tisztelt Polgármester Úr!

Felhívom szíves figyelmét a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program 2017. évi pályázati kiírására.

A program célja a legjobb önkormányzati gyakorlatok feltérképezése, és megismertetése az ország más önkormányzataival. A címmel járó díj mellett – olyan hivatalos elismerésben is részesülnek az önkormányzatok, amely az önkormányzati dolgozók és helyi lakosok büszkesége lehet.

Valamennyi magyarországi helyi önkormányzat elnyerheti a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Díját. Pályázni a mellékelt pályázati formanyomtatvány elektronikus kitöltésével lehet.

A pályázatot kinyomtatva egy eredeti és egy másolati példányban postai úton (tértivevényes, ajánlott küldeményként) kell eljuttatni a TÖOSZ címére (1406 Budapest 76 Pf.: 50). A pályázatokat elektronikus formában a következő címre kell eljuttatni: balla@toosz.hu. A postára adás (postai bélyegző) legkésőbbi dátuma : 2017. augusztus 21.

A 2017. pályázati szakasz témái:

  • „Közös-többszörös” – a településen élő romák és nem romák példaértékű közös(ségi) programjai, tevékenységei
  • Helyi polgárőrség és az önkormányzat együttműködése

Várjuk a pályázatokat!

Önkormányzati üdvözlettel:

Dr. Gyergyák Ferenc
TÖOSZ főtitkár

A pályázati kiírás: ITT található

A pályázati formanyomtatvány letölthető: ITT

A Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Programját – a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) az Európa Tanács Helyi és Regionális Demokrácia Szakértői Központja együttműködésével hirdeti meg 2008-tól folyamatosan. A program 2017. évi megvalósításában részt vesz a Magyar Faluszövetség, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége, a Belügyminisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint az Országos Polgárőr Szövetség.”

Forrás:
A Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program pályázati felhívása; Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége; 2017. július 18.

A bejegyzés kategóriája: közigazgatás:magyar, társadalom
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.