Skip to main content
gazdaságinformatikaInternet

Adatgazdaság konferencia 2018. január 31-én Budapesten, az IVSZ szervezésében

Szerző: 2018. január 15.No Comments

„Az adat a 21. század olaja és egyben a gazdaság új pénzneme. De valójában honnan juthat egy vállalkozás adatokhoz? Hogyan hasznosíthatja azokat? Milyen technológiai megoldások állnak rendelkezésére és milyen jogszabályoknak kell megfelelnie eközben? Sokszor mondjuk, hogy Amerika a lehetőségek országa. De mindez az adatgazdaságra is elmondható, hiszen az pedig az új lehetőségek gazdasága. Itt kopogtat az ajtónkon és rajtunk múlik, hogy beengedjük, bekapcsolódunk és megfelelően alkalmazkodva üzleti sikerek felé törünk, vagy tudomást sem véve a digitális kor és a 4. ipari forradalom diktálta fejlődési szükségletekről, lassan lemaradunk versenytársainktól.

Ismerd meg az adatgazdaságban rejlő lehetőségeket, gyere el az IVSZ által szervezett nemzetközi adatgazdaság konferenciára! Az egynapos angol nyelvű konferencia segít eligazodni az adatgazdaságban, bemutatja a technológiai és emberi tényezőket, sőt az első blokk végén még a „Mennyibe is kerül mindez nekem?” kérdésre is választ ad. Az adatok kezelésével kapcsolatos jogszabályok ismerete és megfelelő alkalmazása egyre több vállalkozás és szervezet számára tartogat feladatokat. A konferencia második blokkja a leggyakrabban előkerülő jogszabályi buzzword-ök – mint például a kibervédelem vagy a GDPR – mögé tekint be és hozza közelebb ezeket a résztvevőkhöz. A konferencia záró blokkja pedig szemezgetve az első két blokk témaköreiből konkrét esettanulmányokat vonultat fel és szó esik majd a finanszírozási lehetőségekről is.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Bővebb információért, a pontos programért és regisztrációért kérjük látogass el a rendezvény honlapjára: http://ivsz.hu/data-economy-conference/

A konferenciát az IVSZ az Európai Bizottság által támogatott EuDEco projekt keretén belül rendezi meg.”

Forrás:
Data is the new oil; Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége; 2018. január