Skip to main content
közigazgatás: magyar

Kormányablak nyílt Hajdúdorogon

Szerző: 2018. április 19.No Comments

„ Ünnepélyes keretek között adta át Rácz Róbert kormánymegbízott csütörtökön Hajdúdorogon a Tokaji út. 4. szám alatti kormányablakot, immár a 18.-at a megyében.

A városban korábban okmányiroda működött, felmerült a megszüntetése, ehelyett azonban kormányablakká alakult át, hogy helyben szolgálja tovább a település és környéke lakosságát – idézte fel a megnyitón dr. Ficsor László, a Hajdúböszörményi Járási Hivatal vezetője.

Hajdúdorogon a hatósági és szociális ügyeken túl okmányirodai, gyámügyi, igazságügyi és foglalkoztatási feladatokat is ellát a csütörtökön átadott kormányablak. Korábban okmányiroda működött a városban, mely 2017-ben több mint 11 ezer ügyfelet fogadott, és ez a szám várhatóan évről-évre növekedni fog – hangzott el a megnyitón. Dr. Ficsor László, a Hajdúböszörményi Járási Hivatal vezetője hangsúlyozta: az ügyfelek kulturált, gyors és törvényes ügyintézését teszi lehetővé az iroda; az itt intézhető ügyek száma és lehetősége miatt nem kell más városba vagy a megyeszékhelyre beutazni.”

Forrás:
Kormányablak nyílt Hajdúdorogon; HAON.hu; 2018. április 19.