Skip to main content
szakirodalom

A projektek előkészítésének és felügyeletének képeskönyve

Szerző: 2019. január 14.No Comments

„A szerzők egyike korábban az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. (OFFI) korábbi vezérigazgató-helyettese. A könyv nyilván sok újat nem fog mondani a gyakorlott szakembernek, de a területtel most ismerkedők számára átfogó, távlati képet ad a területről. 2017-es megjelenésű, de most került fel a Magyar Elektronikus Könyvtárba, PDF-ként.

„A világban számtalan jó projektmenedzsment-tankönyv létezik. Ez a könyvecske semmiképpen nem tankönyv, és nem is igazán a projektmenedzsmentről szól. Ez a „képeskönyv” gyakorlati iránymutatást, konyhakész eljárásokat tartalmaz, és célja egy mindennap használható kis kézikönyvet adni a projektvezetők, leendő projektvezetők kezébe, amely segíti az elindulást, és megkönnyíti a továbblépést, ha valahol elakadnak. A melléklet a legfontosabb projektűrlap-sablonokat is tartalmazza, amelyek minden olyan esetben használhatóak, ha az interneten nem találnak ezeknél jobbat. Terjedelmi okokból persze csak a legfontosabb részek lettek kifejtve, számtalan helyen teljes szabadságot adunk a kollégáknak. A képeskönyv legfontosabb célja, hogy soha nem történhessen olyan esemény, amely váratlanul éri a projektvezetőt. ””

Forrás:
A projektek előkészítésének és felügyeletének képeskönyve; Révész György, Révész Péter; ISBN 978 963 12 8194 1; Rationalis Kut. és Szolg. Kft.; 2017 (PDF)