Közbeszerzési Értesítő Plusz – megjelent a Közbeszerzési Hatóság új folyóiratának első száma

„Január 23-án, szerdán jelent meg a Közbeszerzési Hatóság saját szakmai folyóiratának első száma. A Közbeszerzési Értesítő Plusz címre keresztelt, havonta megjelenő kiadvány célja, hogy folyamatos szakmai tájékoztatást és segítséget nyújtson a közbeszerzési piac szereplőinek.

A Közbeszerzési Hatóság elkötelezett a közbeszerzési jógyakorlatok kialakításában, a tapasztalatok és ismeretek folyamatos megosztásában. Ezért indította el Közbeszerzési Értesítő Plusz szakmai folyóiratát, amelynek célja, hogy a közbeszerzési területtel foglalkozó szakemberek számára hiteles szakmai információkat biztosítson a szakterületet érintő legfontosabb kérdések, jogorvoslati döntések, jógyakorlatok, illetve a jogszabályi környezet esetleges változásai kapcsán. A kiadványban tudományos igényességgel megírt szakcikkek is olvashatóak lesznek, amelyek a legégetőbb szakmai kérdésekre adnak választ.

A január 23-án megjelent első szám tartalmazza a Közbeszerzési Hatóság friss állásfoglalásait konkrét ügyek kapcsán, a Közbeszerzési Döntőbizottság jogorvoslati aktualitásait, továbbá statisztikai adatokat közöl a magyar közbeszerzési piacról. A Közbeszerzési iránytű rovat a közbeszerzési törvény átfogó módosítását mutatja be két részben: a fejezet egyrészt az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerhez kapcsolódó módosításokra, másrészt az adminisztratív terheket csökkentő, jogalkalmazókat támogató rendelkezésekre fókuszál.

A havilap ingyenesen elérhető a Közbeszerzési Hatóság honlapjának részeként működő microsite-on (www.kozbeszerzes.hu/ertesitoplusz), valamint a Napi Közbeszerzés mobil applikáció legfrissebb verziójának egy új menüpontjában. Amennyiben a korábbi verzió már letöltésre került, az applikáció ismételt letöltésével válik elérhetővé a szaklap a Közbeszerzési Értesítő menüpontja alatt.”

Forrás:
Megjelent a Közbeszerzési Hatóság folyóiratának első száma; Közbeszerzési Hatóság; 2019. január 23.
Tartalomjegyzék
* 2019. januári összefoglaló
* A Közbeszerzési Hatóság legfrissebb állásfoglalásai
* Jogorvoslati aktualitások
* Közbeszerzési iránytű: A közbeszerzési törvény 2018. évi módosításainak összefoglalása – Bevezetés
A közbeszerzési törvény 2018. évi módosításainak összefoglalása – I.rész
A közbeszerzési törvény 2018. évi módosításainak összefoglalása – II.rész
* Statisztika: 2018. I.félév

A bejegyzés kategóriája: gazdaság, jog, közigazgatás:magyar, közigazgatási informatika, szakirodalom
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.