Skip to main content
közigazgatás: magyar

Az 500 000. ügyfél a Deák téri kormányablakban Kecskeméten

Szerző: 2019. február 2.No Comments

„A Kormányhivatal 2019. január 31-én köszöntötte a Deák Ferenc téri kormányablakban az 500 000. ügyfelét. A szerencsés dr. Scheitz Lászlóné délelőtt érkezett a Kormányablakba férjével útlevelet készíttetni. Ügyének elintézése után azonnal, dr. Havassy Sándor igazgató és Cseh Tamás, járási hivatalvezető lépett oda hozzá, és közösen gratuláltak is neki, merthogy ő lett a kormányablak 500 000. ügyfele.

Köszöntésének emlékére átadtak a hölgynek egy oklevelet, valamint egy csokor virággal is megajándékozták, kifejezve ezzel köszönetüket az ügyfél, és közvetve az állampolgárok kormányablakokba vetett bizalmáért.

Dr. Scheitz Lászlóné nagy meglepetéssel fogadta a hírt, hogy ő lett az 500 000. ügyfél, de megtisztelőnek tartotta, és kifejezetten örült is a köszöntésnek.

A Deák Ferenc téri kormányablak 2014 májusában nyitotta meg kapuit az ügyfelek előtt. Havonta átlagosan 10 000 ügyfél keresi fel. Az ügyfélforgalmi statisztikák szerint a legtöbben a következő ügyekben keresik fel kormányablakot: személyi- és lakcímnyilvántartással kapcsolatos, közlekedési igazgatási, valamint szociális ügyekben történő ügyintézés.

A Kecskeméti Járás területén jelenleg a Deák Ferenc térin kívül még egy kormányablak üzemel, szintén Kecskeméten, azonban ősszel várható a következő, Lajosmizsén kialakításra kerülő kormányablak átadása, ami már a 18. lesz Bács-Kiskun megyébe”

Forrás:
500 000. ügyfél a Deák téri kormányablakban; Kecskeméti Lapok; 2019. január 31.