Eszmecsere a digitális gazdaságról

„A Digitális Jólét Program (DJP) pénzügyi, startup, illetve exportfejlesztési divízióinak programjait, lehetőségeit ismerhették meg az érdeklődők a Magyarország Digitális Startup Stratégiája (DSS) divizió által a Millenáris Startup Campuson tartott konferencián.

Az eseményt Jobbágy László, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg, aki pozícionálta a DJP-t a gazdasági aktivitási térképen, majd a különböző divíziókat mutatta be röviden.

A Digitális Startup Stratégia eredménytermékeit Szentkirályi-Szász Kriszta állandó szakértő ismertette, majd értékelte a partnerek által elkészített anyagokat.

Ezt követően Veress Inez a Digitális Pénzügyi Program (DJPP) aktív hitelprogramját és leendő tőkeprogramját részletezte.

Csiky-Mészáros Ádám előadásában a Digitális Exportfejlesztési Stratégiát (DES) releváns példákon keresztül ismerhették meg a résztvevők.

Az előadásokat a DSS divíziót képviselő, Bognár Bence zárta, aki külön köszönetet nyilvánított a partnereknek és a DJP munkatársainak, akik munkájukkal támogatták a stratégiában megvalósult feladatokat.
A konferenciát követően hasznos eszmecserékre került sor a résztvevő startup vállalkozók és a diviziót képviselő DJP-s kollégák között, olyan kapcsolatok alakultak ki, amelyek Magyarország startup ökoszisztémáját, külpiaci hálózatát és pénzügyi programját támogatják és éltetik.”

Forrás:
Eszmecsere a digitális gazdaságról; Digitális Jólét Program; 2019. augusztus 16.

A bejegyzés kategóriája: gazdaság, informatika, közigazgatás:magyar
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.