Csúcson a webes útdíjfizetés

„ Nyár végéig 750 ezer alkalommal fizettek a NÚSZ webes értékesítési felületein, az ematrica.nemzetiutdij.hu-n és a hu-go.hu-n keresztül. Az előbbi oldalon az autópályamatrica vásárolható meg, az utóbbin a 3,5 tonna feletti járművek úthasználati díját lehet rendezni.

2019. augusztus végéig e-matricát 250 ezer alkalommal váltottak, e-útdíjat 500 ezer esetben fizettek a NÚSZ internetes oldalain keresztül 50 milliárd forint összegben. Az első nyolc hónap tapasztalatai alapján a NÚSZ felületein a matricavásárlások száma több mint harmadával (37%), a nehezebb járművek által fizetett e-útdíjas ügyleteké több mint negyedével (26%) nőtt az előző év azonos időszakához képest.

A folyamatos bővüléshez az online fizetési modult a SimplePay biztosítja, amely több minőségnövelő szolgáltatást kínál: gyors fizetési folyamatot, 24 órás ügyfélszolgálati támogatást, mobiltelefonra optimalizált és 14 nyelven elérhető felületet.

A NÚSZ azt javasolja ügyfeleinek, hogy az útdíjak online megfizetésekor hozzanak létre Simple fiókot és mentsék el kártyaadataikat, hogy az online fizetés gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb legyen.”

Forrás:
Csúcson a webes útdíjfizetés; Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.; 2019. szeptember 6.

A bejegyzés kategóriája: gazdaság, közigazgatás:magyar, közigazgatási informatika
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , .
Közvetlen link.