Skip to main content
közigazgatás: magyarszakirodalomszervezet

Szolgáltatás- és folyamatmenedzsment a közigazgatásban

Szerző: 2020. március 30.No Comments

„A Szolgáltatás- és folyamatmenedzsment a közigazgatásban című tankönyv, a hozzá kapcsolódó két esettanulmánykötet, valamint a https://servitization.uni-nke.hu oldalról [ez már nem egy élő hivatkozás.Szerk.] a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatói és hallgatói által ingyenesen letölthető Windows, Mac és Linux platformokon futó szimulációs program együttesen ad áttekintést a szolgáltatás- és folyamatmenedzsment elméleti alapjairól, az elméleti anyaghoz kapcsolódó gyakorlati ismeretekről és a témakör releváns nemzetközi irányzatairól. Ez a tankönyv és a hozzá tartozó esettanulmány-kötetek, illetve szimulációs program minden segítséget megad ahhoz, hogy a bemutatott elvi alapokra építve a nemzetközi fejlődési irányoknak megfelelő, empirikus, kvantitatívabb megközelítésű és a magyar gyakorlatban is kivitelezhető döntéseket lehessen hozni.

A kiadvány a KÖFOP-2.1.2.-VEKOP-15-2016-00001 sz. „A jó kormányzást megalapozó közszolgálatfejlesztés” c. projekt keretében készült el.

A kiadvány elektronikusan, ingyenesen hozzáférhető a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Tudásportál oldalán is, ITT.
ISBN: 978-963-5310-41-8
Szerzők: Buics László, Eisingerné Balassa Boglárka, Jenei Ágnes, Kovács Éva Margit, Szabó Kinga, Vastag Gyula
Szerkesztő: Vastag Gyula
Megjelenés éve: 2019
Oldalszám: 162
Méret: B5
Formátum: PDF ”

Forrás:
Szolgáltatás- és folyamatmenedzsment a közigazgatásban; Vastag Gyula (szerkesztő); Ludovika Egyetemi Kiadó; 2019 (A kéziratot 2017-ben zárták le. A PDF megjelenésének éve 2020)
Letöltés PDF-ben