Skip to main content
közigazgatás: magyarközigazgatási informatika

Elindult a Magyar Rendőrség hivatalos Facebook-oldala, az izgalmas vagy szórakoztató történetek kedvelőinek

Szerző: 2020. június 28.június 29th, 2020No Comments

„A rendőrség új Facebook-oldalán első kézből értesülhetsz izgalmas vagy szórakoztató sztorikról, korántsem mindennapi esetekről.

A közösségi média nem új terep számunkra, sokan ismeritek és követitek a Twitter- és Instagram-oldalainkat. A Facebookon eddig is találkozhattatok már a megyei rendőr-főkapitányságok bűn- és baleset-megelőzési csatornáival vagy a Budapesti Rendőr-főkapitányság információs portáljával.

Most, 2020. június 22-én pedig elindítjuk a Magyar Rendőrség hivatalos Facebook-oldalát is, ahol korántsem hivataloskodva fogalmazunk majd. Inkább sztorizunk, elmesélünk olyan történeteket, amikkel csak nálunk találkozhattok. Rendőrnek lenni ugyanis különleges: a szolgálat közben sok tanulságos vagy szórakoztató, olykor egyedülálló esetet kezelünk, elsősorban ezeket a munkaélményeket szeretnénk veletek megosztani. Persze, a könnyed posztok mellett a rendkívüli eseményekről is beszámolunk majd, minden olyasmiről, ami sokunkat érint. Ezekről első kézből értesülhettek, és mi is várjuk a közvetlen visszajelzéseket, a bejegyzésekhez érkező hozzászólásaitokat.

Arra azonban fel kell hívnunk a figyelmeteket, hogy folyamatban lévő rendőrségi ügyeitekről ne itt kérjetek információt! Segélykérést se ezen az oldalon tegyetek, hanem hívjátok minél hamarabb a 112-t! Azért kérjük ezt, mert egy ilyen híváson akár életek is múlhatnak, ezért a bejelentéseket szakképzett operátoroknak kell fogadniuk és kezelniük.”

Forrás:
Irány a Facebook!; A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja; 2020. június 22.