Skip to main content
közigazgatás: magyarközigazgatási informatika

Nagy értékű keretszerződést írt alá a Digitális Kormányzati Ügynökséggel a Delta csoport

Szerző: 2020. augusztus 2.No Comments

„A Delta csoport keretszerződést írt alá a központosított informatikai közbeszerzések lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel. A megállapodás 2021. július 24-ig érvényes, eddig hívhatók le megrendelések a megadott kondíciók szerint.

A keretszerződés két részből áll. Az első rész értelmében a DKÜ 34 750 darab megjelenítő eszközt, projektort vásárolhat állami szervezetek számára a következő egy évben. Ebbe a Delta Systems konzorciumvezetőként jutott be, mégpedig az indulók között a legversenyképesebb árral. Mivel a Delta Systems a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Delta Technologies 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a keretmegállapodáson alapuló szerződések közvetlenül a tőzsdei vállalat árbevétel- és eredménytermelő képességét növelik.

A DKÜ-vel aláírt szerződés második része 3 700 darab interaktív, az oktatásban is használt digitális tábla beszerzésére vonatkozik. Itt a Delta csoport másik tagvállalata, a Delta Services konzorciumi tagként indult; a konzorcium ez esetben is a legversenyképesebb árat adta a keretmegállapodást aláíró vállalatok közül.

„Kiváló gyártói kapcsolatainknak és referenciáinknak köszönhetően tudtunk sikeresek lenni a közbeszerzésen. Továbbra is a stratégiai céljaink közé tartozik, hogy az államigazgatásban a három legnagyobb informatikai szállító között legyünk, amihez az ehhez hasonló megállapodások nagymértékben hozzájárulhatnak”, mondta Pércsi Levente, a Delta csoport résztulajdonosa, a Delta Systems ügyvezető igazgatója.”

Forrás:
Állami keretmegállapodást nyert a Delta; IT Business; 2020. július 27.